PROFESSIONEL TAGBEHANDLING

Bevar jeres tag mange år endnu

Der er mange måder at passe på jeres tag. Algebehandling er især en rigtig effektiv metode, hvis du vil give dit tage et nyt liv eller sikre, at det holder mange år fremadrettet.

Vi udfører professionel algebehandling med garanti for, at der ikke opstår algevækst det første år – dog kan der forekomme alger/lav/mos inden for det første år, hvis der er større bevoksning i nærheden.

Når vi påbegynder en algebehandling af tag, så gennemgår vi altid vores arbejdsproces fra start til slut med vores kunder. Vi starter med at se på opgaven, hvorefter vi tager udgangspunkt i de ønsker i har til behandlingen. derefter kommer vi med vejledning og råd, og udarbejdet et forslag samt et tilbud til jer.

Derudover sørger vi altid for at orientere jer inden start, hvis vi opdager defekte ting på jeres tag.

Til vores algebehandling af tage benytter vi Neutralon/Algefri N, som er godkendt af miljøstyrelsen i Danmark. Hos os bruger vi miljørigtige produkter til at løse vores opgaver hvilket betyder, at I altid kan være sikre på, at miljøreglerne bliver overholdte. Vi sprøjter taget med miljøgodkendte produkter, som vil dræbe alger/lav/mos på dit tag. Dette gøres via en lanse fra jorden, så vi ikke behøver at skulle op på jeres tag – det er derfor ikke nødvendigt for jer at være hjemme, når vi kommer og behandler jeres tag.

Solceller på tag? Hvis du har solceller på taget klare vi også dette. Vi har en speciel tagvæske der kan bruges uden at ødelægge solcellerne.

Behandling af tagpaptag

Solens UV-stråler nedbryder tagpaptage HVORFOR?,

Hvis alger/lav/mos får fat i den øverste skifferbelægning, og derved fjerner skifferstenene fra overfladen af dit tagpaptag er der fri adgang for UV-strålerne til Bitumen som bliver blottet og derefter vil der starte en nedbrydningsproces af paptaget.

Alger/lav/mos vil ødelægge tagpaptaget hvilket betyder, at det er vigtigt, at man forebygger tagpaptaget inden det bliver ødelagt. Den bedste måde er, at kontakte os når I har fået udført et stykke arbejde med tagpap, således at vi kan lave en serviceordning til jer.

Aarhus Algebehandling har over 30 års erfaring inden for tagpaptage, og vi samarbejder med flere tagdækkervirksomheder i Danmark.

Til vores algebehandling på tagpaptage benytter vi en speciel tagvæske, der ikke ødelægger tagpaptaget. Væsken er derudover godkendt af Icopal garantiordning.

SPØRGSMÅL?

Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning. Udfyld venligst nedenstående formular for at sende os en besked eller ring til os på +45 2272 8440

    FØR

    EFTER