PROFESSIONEL FLISERENSNING

Giv dine fliser nyt liv med en fliserensning

Der findes mange måde at passe godt på sine fliser – særligt fliserensninger, algebehandlinger og imprægneringer er effektive midler til at give dine fliser nyt liv.

Vejret i Danmark har ændret sig meget de sidste mange år, hvilket har resulteret i en øget mængde algevækst. En udvikling, som vil fortsætte og det er derfor vigtigt at passe på dem.

Med vores topprofessionelle hedevandsudstyr til flisebehandlinger, opnår du kvalitetsarbejde samt et hygiejnisk resultat. Vi sikrer derfor, at dine fliser bliver afrenset skånsomt og med et lavt tryk for ikke at ødelægge flisernes overflade.

Derefter benytter vi to forskellige slags imprægneringer til dine fliser afhængelige af opgaven, for at sikre os det bedste resultat.

Vi kan bruge Pro imprægnering, som trænger dybt ned i overfladen og giver fliserne en effektiv overflade så de kan modstå alger/lav/mos og derved beskytter fliserne i mange år frem

En anden mulighed er at bruge Photocat Garden imprægnering, som giver en aktiv og luftrensende overfladevirkning, der ligeledes holder i mange år.

Når du afrenser og imprægnerer dine gamle sten, værner du om miljøet, idet du genbruger gamle sten og derfor sparer på naturens ressourcer.

Vi yder 15 års garanti på flisebelægning, hvis der oprettes en serviceaftale med det samme efter endt arbejde.

Vores fliserensning er 100 procent ufarligt for planter, dyr og mennesker. Vi bruger derfor ingen former for kemi ved rensningen.

SPØRGSMÅL?

Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning. Udfyld venligst nedenstående formular for at sende os en besked eller ring til os på +45 2272 8440

    Imprægnering

    FØR

    EFTER