PROFESSIONELLE ALGEBEHANDLINGER

Alger/lav/mos på dit tag, belægning og facade, er ikke kun generende at se på, de vil også på sigt gøre skade og derved også forkorte holdbarheden. Dog kan vi med rense- og algebehandlinger fra Aarhus Algebehandling sikre, at dette ikke sker for dig. Læs mere om vores forskellige behandlinger her:

Facade

Få en facade så god som ny med algebehandling

Alger/lav/mos gør ikke kun din facade slidt at se på, den slider samtidig på din facades holdbarhed. En algebehandling vil derfor være en effektiv måde til at gøre din facade ren og give den længere levetid.

Når der skal foretages en algebehandling, er det vigtigt for os at involvere jer i hvad behandlingen indebærer samt vores arbejdsproces. Vi kommer først ud og ser på din opgave eller ser det via foto. Derefter tager vi udgangspunkt i jeres ønske til opgaven, hvorefter vi kommer med gode råd samt vejledning til opgaven. Herefter udarbejder vi et forslag samt tilbud til dig.

Til vores behandling, er det vigtigt for os, at bruge miljørigtige produkter for at skåne nærmiljøet. Ved at bruge Aarhus Algebehandling er du derfor altid sikker på, at miljøreglerne bliver overholdt.

Når vi foretager behandlingen af facaden, bruger vi Proff facadeprodukter – er der en stor mængde alger/lav/mos, bruger vi speciel godkendte facade algeprodukter med korrekte blandingsforhold. Her bliver vores folk løbende orientereret på vores arbejdsgang og regler for udførelsen af algebehandling af facade.

Hvis I laver en serviceaftale, så kommer vi og udfører jeres behandling. Jeres omgivelser vil med en algebehandling altid fremstå ordentlig og velholdt.

Tage

Få et smukt tag med algebehandling 

Når der skal foretages en algebehandling af tage, er det vigtigt for os at involvere jer i hvad behandlingen indebærer samt vores arbejdsproces. Vi kommer først ud og ser på din opgave eller ser det via foto. Derefter tager vi udgangspunkt i jeres ønske til opgaven, hvorefter vi kommer med gode råd samt vejledning til opgaven. Herefter udarbejder vi et forslag samt tilbud til dig.

Til vores behandling, er det vigtigt for os at bruge miljørigtige/godkendte produkter for at skåne nærmiljøet. Ved at bruge Aarhus Algebehandling er du derfor altid sikker på, at miljøreglerne bliver overholdt.

Når vi foretager behandlingen af tagene, bruger vi Proff algeprodukter – er der en stor mængde alger/lav/mos, bruger vi algeprodukter med korrekte blandingsforhold. Som sikrer et 100% resultat af taget.

Hvis I laver en serviceaftale, så kommer vi og udfører jeres behandling. Jeres omgivelser vil med en algebehandling altid fremstå ordentlig og velholdt.

Belægning

Få fjernet dine grønne alger/lav/mos fra din belægning

Hvis de grønne alger/lav/mos har fået ram på din belægning, så er det på tide, at dine fliser skal have en algebehandling. Det er hverken sundt for dine fliser eller ser pænt ud – dette vil en algebehandling løse for dig.

Med en algebehandling af Aarhus Algebehandling, er du sikret et stykke arbejde af høj kvalitet, effektivitet og som er miljøbevidst. Vi sørger altid for at gennemgå vores arbejdsproces for behandling med jer, så alle er orienteret om, hvad der skal foretages. Vi orienterer hertil også altid, hvis vi møder en defekt på belægningen.

Da vores omgivelser er en del af vores arbejdspolitik, er det derfor også vigtigt for os at benytte os af produkter, som er miljøgodkendte. I som kunder, kan derfor altid være sikre på, at vi overholder miljøreglerne i forhold til produkter og behandlinger.

Til behandling af alger/lav/mos på belægning bruger vi godkendte Algefri N Proff produkter, for at dræbe det.

Herefter kan der bruges KELAX Prof Imprægnering, som er en imprægnering, der er effektiv og miljøvenlig. Med KELAX vil jeres belægning opnå en stærk vandafvisende effekt og derudover bremser imprægneringen effektivt vand, flydende væsker og smuds i at trænge ind i jeres belægning.

En anden mulighed er at bruge Photocat Garden imprægnering, som giver en aktiv og luftrensende overfladevirkning, der ligeledes holder i mange år. Ved brug af imprægneringen vil I derfor få forlænget levetiden af jeres fliser.

Når I laver en serviceaftale, kommer vi derfor selv forbi og udfører jeres opgave. På denne måde fremstår jeres omgivelser altid pænt og velholdt.

FØR

EFTER

SPØRGSMÅL?

Få et uforpligtende tilbud på algebehandling/serviceaftale Vigtigt: vi ser på taget først inden der gives et tilbud.

Udfyld venligst nedenstående formular for at sende os en besked eller ring til os på +45 2272 8440

Vi har ingen kørselstillæg i Jylland.