HVEM ER AARHUS ALGEBEHANDLING?

Aarhus Algebehandling er en stærk samarbejdspartner med mange års erfaring inden for algebekæmpelse. Vi har indenfor algebehandling serviceret private, grundejerforeninger / Boligforeninger samt virksomheder gennem flere år

Vi yder 15 års garanti på flisebelægning, hvis der oprettes en serviceaftale med det samme efter endt arbejde.

Aarhus Algebehandlings professionelle tagrensere har alle gennemgået et kursus inden for miljø og udlægning af stoffer og følger de anvisninger vi får fra vores leverandører.

Vi laver løbende kvalitetssikring af vores arbejde således at kunden opnår det bedste resultat. Aarhus Algebehandling opfylder de krav der stilles til vores miljø.

Du kan ved at bestille en opgave ved Aarhus Algebehandling garanteres den bedste service og at gældende miljøregler overholdes.

Målsætning for Aarhus Algebehandling

 • At bidrage til et bedre miljø er et vigtigt emne for os
 • Vi oplevere stor respekt for vores grønne strategi og politik fra vores kunder
 • Vi vil være et firma med algebekæmpelse, som er kendt for vores gode produkter
 • Vejen til det mål er at lytte til vores kunders ønsker, benytte de bedste produkter der er på markedet og yde en god service
 • Vi vil gerne bidrage til en renere luft og bevare vores miljø

Vi vil bestræbe os på at:

 • Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige med vores arbejde.
 • Vi arbejder professionelt og er meget målrettet med vores produkter som
  hele tiden fornyes
 • Vi vil være et godt forbillede for at miljøregler bliver overholdt

Miljøpolitik for Aarhus Algebehandling

 • Aarhus Algebehandling leverer mange forskellige serviceydelser.
 • Vi udfører kvalitet og sikkerhed og er miljøbevidste i vores arbejdsgang
 • Vi tænker meget på vores omgivelser, som en naturlig del af vores forretnings politik
 • Vi bruger kun miljørigtige produkter til vores algebehandlinger af tage

Photocat Garden er den professionelles overfladebehandling til betonarealer/tagpap når det handler om udseende og et godt miljø.
Photocat Garden er den eneste overfladebehandling på markedet, der både beskytter efter rens og samtidig giver en aktiv overflade. De aktive overflader behandlet med Photocat Garden nedbryder luftforurening (NOx), og nedbryder organisk materiale ved hjælp af sol og regn. Photocat Garden er baseret på NOxOFF™ fotokatalyse-teknologi.

Skrivelse fra vores leverandør

Photocat Garden var til stede i Scandinavian Center Århus sammen med Aarhus Algebehandling – en mangeårig kunde hos os. Aarhus Algebehandling bruger Photocat Garden som en standarddel af deres løsning til udendørs behandling af fliser på fliser og de private haveentusiaster.

“At bidrage til et bedre miljø er et vigtigt emne for os, og nu belønnes vi af markedet. Vi oplever en stor respekt for vores grønne strategi og politik, og vi ved, at den miljøvenlige imprægnering med Photocat Garden er en vigtig faktor for vores kunder, når de vælger os, ”siger John Rosenmeyer, administrerende direktør i Aarhus Algebehandling.

Aarhus oplever som andre store danske byer udfordringer med luftforurening. Anvendelse af Photocat Garden på kun 100 m2 overflade fjerner 1 kilo NOx pr. År, og med en NOx-kilopris på ca. 425 DKK er der store besparelser, der skal gøres for samfundet ved at bruge Photocat Garden. Aarhus Algebehandling har gennem årene behandlet tusinder af kvadratmeter overflader med Photocat Garden-imprægnering, og på denne måde har Aarhus Algebehandling og dets kunder allerede i høj grad bidraget til renere luft i Aarhus.

SPØRGSMÅL?

Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning. Udfyld venligst nedenstående formular for at sende os en besked eller ring til os på +45 2272 8440