SERVICEAFTALE

  • Tag (tegl – tagpap – bølgeplader – stålplader)
  • Facade (søsten – beton – træ)
  • Terrasse (sten – fliser – beton – træ)

Hos Aarhus Algebehandling kan vi tilbyde dig et 1-årigt eller 2-årigt serviceabonnement, som er et led i vores servicestrategi. Til abonnementet tager vi udgangspunkt, i jeres ønsker til vedligeholdelse med hensyn til fjernelse af alger/lav/mos på alle overflader. Du undgår derved selv, at skulle foretage dig noget i forbindelse med algebehandlinger, da du automatisk vil være tilmeldt en vedligeholdelsesaftale efter dine ønsker og behov.

Fremgangsmåde:

  1. Vi vil altid ringe dagen forinden og orientere kunden om, at vi ankommer.
  2. Når vi ankommer til arbejdsstedet, gennemgår vores uddannede medarbejdere den opgave, som er bestilt ved Aarhus Algebehandling. Her ser vi nærmere på de ønskede overflader, og bruger derefter en speciel miljøvenlig væske til vedligeholdelse af overfladerne, så den vil holde længst muligt tid.
  3. Hvis der er observeret potentielle skader ved gennemgang af opgaven, sørger vi for, at kunden straks vil blive orienteret.
  4. Vi yder 15 års garanti på flisebelægning, hvis der bliver oprettet en serviceaftale med det samme arbejdsopgaven er endt.

Ønsker du at vide mere om vores vedligeholdelsesaftaler, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os og få en professionel vejledning af vores ydelser.

Vores professionelle team står altid klar til at besvare jeres henvendelse.

SPØRGSMÅL?

Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning. Udfyld venligst nedenstående formular for at sende os en besked eller ring til os på +45 2272 8440