PROFESSIONEL FACADERENSNING

Gør din facade så god som ny

Hvis ikke facader bliver renset og behandlet, vil alger/lav/mos sætte sig og på sigt ødelægge facaden. Dette kan dog undgås ved en grundig afrensning, algebehandlinger og imprægneringer.

Når vi skal foretage en facaderensning, benytter vi os af varmt vand og vores Proff facaderenser, som er skånsomt, men effektivt vil fjerne alger/lav/mos på din facade. Behandlingen udføres med en Proff højtryksmaskine med oliefyr, således at facaden bliver renset grundigt og godt i bund med lavt tryk, så overfladen på din facade ikke bliver ødelagt.

Efter afrensningen bruger vi imprægnering til din facade for at få det bedst mulige resultat. Vi benytter os af to forskellige slags. Vi bruger Pro Imprægnering, der trænger ned i facadens overflade og beskytter facaden fremadrettet. Derudover kan vi også bruge Photocat Garden Imprægnering, der har en aktiv og luftrensende overfladevirkning. Samtidig værner du også om miljøet.

Vi bruger kun ren vand til facaderensning som kan opnå en temperatur på 100 grader ved vores professionelle hedevandsudstyr.

SPØRGSMÅL?

Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning. Udfyld venligst nedenstående formular for at sende os en besked eller ring til os på +45 2272 8440

    FØR

    EFTER